2013-10-08 10:08:28• hírek • Blikk.hu

Egy hónap után jegyezték el Anikót

Bár még alig nagykorú Eckert Anikó, az X-Faktor legjobb tizenkét énekese közé bejutó tehetség, máris elmondhatja magáról, hogy komoly kapcsolatban él. A fiatal lány alig ismerkedett meg Krisztián nevű szerelmével, néhány hét elteltével máris gyűrűs menyasszony lett.

– Amikor megkérte a kezem, csak azt tudtam mondani, hogy igen, nem is gondolkodtam rajta. Egyértelmű volt, pedig csak egy hónapja voltunk együtt. Biztos elrontottam amúgy a tervét, mert nagyon siettem éppen valahova, és az autómban ültünk. Én vezettem, ő megkérdezte, felmegyek-e, én meg mondtam, hogy nem tudok. Kérlelt, hogy menjek fel, csak egy kicsit, én meg ellenkeztem, erre meg odafordult, és feltette a kérdést. Nagyon boldog voltam, sírtam, nézegettem a gyűrűt, majd tovább sírtam – emlékezett boldogan Anikó.

A Jennifer Aniston-hasonmásként is emlegetett, Alföldi Róbert által mentorált lány úgy beszél kedveséről, hogy minden szavából érződik: a kapcsolat mindennél komolyabb.

– Szerintem szerelmes leszek bele életem végéig. Hál' Istennek nagyon jól kezeli ezt az új helyzetet, és mindenben tud segíteni. Persze előfordul, hogy összezörrenünk valamin, de mindent meg tudunk beszélni.

Nincs olyan éjszaka, amikor úgy feküdnénk le, hogy haragban vagyunk, és ez szerintem nagyon fontos.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: